Биляна Йотовска е име, което може да вдъхнови  много жени 

...
Биляна Йотовска е име, което може да вдъхнови  много жени 
Коментари Харесай

За Биляна Йотовска семейството ѝ е най-голямата победа

Биляна Йотовска е име, което може да вдъхнови  доста жени  - тя наподобява съвършено, съумяла е в професионален проект е и има ужасно семейство. Пред Мариян Станков - Мон Дьо, тя показа, че се радва, че е известна с работата си, а не с " вдигнатите си крайници ". Тя разяснява още, че хората постоянно обичат да подценяват и даже омаловажават, а никой не се замисля за изминатия път. Вижте още в канала във vbox7:
               

A post shared by (@bilianayotovska_new) on Apr 30, 2020 at 8:04am PDT

В своя живот Биляна Йотовска съобщи, че се е убедила, че любовта на мъжа минава през стомаха и по тази причина е сигурна, че нейният брачен партньор ще ѝ е постоянно правилен. Именно фамилията си тя дефинира като най-голямата си победа в персонален проект - има семейство, а това през днешния ден дефинира като разкош, съдейки по раздели на другарски двойки.

" Едни са нещата онлайн, други са онлайн... прекомерно доста искра и филтри ", разяснява тя.
               

A post shared by (@bilianayotovska_new) on Mar 29, 2020 at 1:04am PDT

Биляна през днешния ден мечтае да сбъдне една фантазия на щерка си Никол. 10-годишното момиче мечтае да има братче. Биляна не се " дърпа ", само че счита, че това са Божи неща. Не се тормози, че една нова бременност ще скапе тялото ѝ, тъй като за нея най-ценното, което можем да оставим след себе си, е животът.
               

A post shared by (@bilianayotovska_new) on Apr 1, 2020 at 3:45am PDT

Фитнес моделът се дефинира като положителен и уравновесен човек, който обича и е обичан и показа, че не може без любовта. А любовта има доста измерения - цялостната къща, някой да те посрещне у дома, да има с кого да отидеш на отмора или даже на разходка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР